a funksionon dieta e tipit të gjakut?

a funksionon dieta e tipit të gjakut?

Shumë njerëz e shohin llojin e gjakut të një personi si të rëndësishëm kur bëhet fjalë për dhënien e gjakut ose marrjen e një transfuzioni gjaku. Sidoqoftë, disa argumentojnë se ngrënia e një diete specifike për një lloj të veçantë të gjakut mund të ofrojë përfitime shëndetësore.

Një naturopath i quajtur Peter d’Adamo popullarizoi idenë se një dietë e bazuar në llojin e gjakut mund të ndihmojë një person të arrijë shëndet të mirë të përgjithshëm dhe të zvogëlojë rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të caktuara. Continua a leggere

Entonces, ¿cómo es incluso responsable ver este tema de manera efectiva [r]?

Entonces, ¿cómo es incluso responsable ver este tema de manera efectiva [r]?

¿Qué faltaba en estos titulares? Mucho. El estudio comenzó hace más de 25 años. Recopiló información sobre lo que las personas comen regularmente.

Las últimas mediciones de la dieta tuvieron lugar en 2010, antes del gran aumento y las tendencias en las dietas sin gluten.

De hecho, sin gluten Las dietas se hicieron populares en 2009-2010. Estoy seguro de que las personas no tuvieron tiempo para desarrollar una enfermedad cardíaca específica para sin gluten durante este corto período de tiempo. Continua a leggere